nalgene3

Nalgene Multi Drink – en ny trotjänare

nalgene3 Nalgene Multi Drink är flaskan som ger dig möjlighet att välja hur du vill dricka ditt vatten, via sen sugrörsfunktion, en mindre öppning i petflaskestorlek eller utan multi drink locket

Multi Drink har varit min följeslagare under ett par veckor, den gamla och mycket slitna Nalgeneflaskan som varit mig trogen i nästan för många år har förpassats till garderoben och kommer som det känns i dagsläget inte att plockas fram utom i yttersta nödfall.

Flaskan rymmer ca sex dl (20 oz), är fri från BPA och kommer i ett flertal färger. Det som gör multi drink speciell är lockets utformning som ger dig möjlighet att antingen släcka törsten via sugrörsfunktionen eller via skruvkorken på toppen. Sugrörsmekanismen har en låsningsfunktion som hindrar munstycket från att åka ut. Att dricka ur den något större öppningen släcker törsten snabbare, men det är hittills sugröret som använts flitigast.

Duger inget av de angivna alternativen så är det bara att skriva upp hela locket och dricka precis som ur en traditionell Nalgeneflaska.

Det negativa jag har hittat är att när locket skruvats av så finns det inget som håller det fast, vilket gör att du kan tappa bort det.

En mycket trevlig produkt som varmt rekommenderas.

Nalgene marknadsförs i Sverige av Roswi

DELA DETTA INLÄGG