BUFF® börjar med mössor

BUFF® utökar sitt sortiment med matchande mössor. Första kollektionen kommer i höst och omfattar 160 versioner. Kollektionen omfattar allt från stickade designade mössor i en helt ny fashion-linje till mössor i supertekniska material som tillverkats med avancerad teknik för elitidrottare med höga krav.

BUFF® lanserar inför säsongen Höst/Vinter 2015 en helt ny linje. De användbara och sköna rundhalsade buffarna – Original BUFF® – får i höst sällskap av BUFF® Mössa. En imponerande kollektion mössor i totalt 160 olika versioner. Mixade och matchade i mönster och kvalitet med säsongens buffar och dessutom i en helt ny fashion-kollektion stickade mössor och buffar.

– Vi är imponerade över BUFF® satsning att bredda sitt sortiment. Liksom de sköna och användbara buffarna, Original BUFF®, kommer mössorna i olika modeller och i olika kvalitet. Från smidiga och tunna mössor i microfiber till mössor i skyddande vindtäta material och värmande modeller i fleece och merinoull. Att BUFF® också presenterar en helt vindtät mössa med lasersydda sömmar för krävande aktiviteter är riktigt spännande, säger Mattias Åkesson, vd C2 Vertical Safety.

BUFF® siktar högt. Målsättningen är att inom tre år vara en av världens ledande tillverkare av mössor.

– BUFF® utmanar och tänker nytt. Den nya kollektionen är bara ett exempel som visar på deras innovativa kapacitet och förmåga att tänka nytt. Med lanseringen av BUFF® Mössa fortsätter BUFF® att leverera produkter i original design i riktigt hög kvalitet, säger Mattias Åkesson.

www.buff.eu

DELA DETTA INLÄGG

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email