Nytt fäste för inombordsgivare till kajaker

Garmin presenterar nu ett alternativ för montering av inombordsgivare speciellt framtaget för kajaker. Med inombordsmontering för kajaker kan du montera en ekolodsgivare inne i din kajak, en idealisk installationsmetod för den här typen av båt för användning av Garmins ekolod eller kombinationsprodukter.

Den här mångsidiga monteringslösningen är enkel att installera och fungerar tillsammans med i stort sett alla typer av kajaker och skyddar givaren från slitage. Den passar givare som fungerar tillsammans med alla Garmins echo, echoMAP och GPSMAP-seriens kombinationsprodukter. När du väljer mellan kompatibla givare finns det både dual-beam HD-ID givare och DownVü givare för en fotoliknande presentation av botten, struktur och fisk under kajaken. För mer information om kompatibla givare besök www.garmin.com/transducers

Installationen är snabb och enkel och kräver inga speciella verktyg. Fäst den självhäftande ytan mot skrovet, fyll utrymmet med vatten och placera givaren i fästet så att all luft försvinner. Väl installerad sitter den stadigt även om den utsätts för väta och andra påfrestningar.

Fäste för inombordsgivare till kajak beräknas finnas tillgänglig i juni 2015 till ett rekommenderat cirkapris på 159: –

garmin.com

DELA DETTA INLÄGG