Understället Expedition från Devold får toppbetyg

Nu har Devold återigen blivit utsett till bäst i test, denna gång av Testfakta som tillsammans med ett laboratorium och tre skidlärare testat merinoullsunderställ från 8 olika leverantörer. Devold Expedition blev klart bäst i test.

Devolds merinoullsunderställ finns i olika modeller, t.ex. för träning (Energy), tunna för träning eller avkoppling (Breeze), aktiviteter (Sport), mjukt/tjockare för kallare dagar (Expedition) m.m.

Devold® Expedition är ett mycket mjukt och skönt merinounderställ som består av två lager, innerlagret är 100 % merinoull och ytterlagret är 90 % vattenavisande merinoull samt 10 % polyamid.

Expedition isolerar extremt bra och har unika fuktransporterande egenskaper. Den vattenavvisande behandlingen i ytterlagret ökar upptagningen av fukt från kroppen och transporterar ut fukten så att kroppen upplevs torrare. Expedition fungerar som förstalager eller som andralager.

devold-expeditionTekniska detaljer:

  • Vikt: 235 gr/m2 (heavy)
  • Material: 100 % merinoull innerlager och 90/10 merino/polyamid ytterlager
  • Micron: 18,7
  • Storlekar: dam XS-XL, herr S-XXL
  • Modeller: Hood, zip neck, shirt och long johns
  • Färger: Black och Atlantic

Devold startade redan 1853 och är Norges äldsta tillverkande företag av stickade produkter. Företagets produkter tillverkas på ett miljövänligt sätt i egna fabriker inom EU och det är mulesingfritt.

devold.no

DELA DETTA INLÄGG

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email